Luk menu

Description

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål angående din ordre, betalingsmetode og levering.

Hvis du har placeret en ordre og ikke har modtaget din ordrebekræftelse, skal du kontrollere spam, da det sker, at det er der.

NB! Hvis du ønsker at annullere din ordre, er det meget vigtigt, at du bruger formularen herunder og vælger emnefeltet "Skift / Annuller" for at indikere, at der ønskes ændringer. Derefter er det lettere for os at arrangere dette, inden din ordre sendes fra vores lager.

Ordrer sendes kontinuerligt, afhængigt af ordremængde, og vi kan ikke garantere, at ændringen foretages, før din ordre er sendt. Hvis din ordre er sendt, inden din forespørgsel er behandlet, har du 30 dages returpolitik. Klik her for at læse mere om returnering af ordren.

Vores kundeservice har åbningstider mandag-torsdag mellem 09.00 og 15.00 (frokost 11.30-12.00) og fredag mellem 10.00-15.00 (frokost 11.30-12.00). Alle henvendelser besvares inden for 48 timer hver arbejdsdag, 
dog kan der i forbindelse med store kampagner, forskjellige partinumre, lagerfejl og lignende kunne opstå forsinkelser.

Ring til os: +45 78 76 83 76

*Når din ordre er sendt fra vores lager, vil du få tilsendt et tracking nummer.Vi sender din pakke fra Norge og sporingen vil ikke opdateres før forsendelsen ankommer Danmark.

*Alle Garnius Design og Drops Design opskrifter er på dansk. Viking Garn og HOY opskrifter er på norsk, medmindre andet er nævnt.

Kontakt os

Kontaktoplysninger