Luk menu

Description

#YESGARNIUS – DEL DINE BILLEDER MED OS!

Vi bliver så inspirerede og glade, når vi ser dine billeder af vores produkter! Vi vil gerne dele dine strikkeprojekter på vores kanaler. Billedet vil først og fremmest blive vist på Garnius.dk, men eventuelt også på de sociale medier og i vores nyhedsbreve.

Ved at besvare vores anmodning med #yesgarnius godkender du følgende:

Du giver Garnius.dk en ikke-eksklusiv, verdens­omspændende ret til at bruge de billeder, du tagger med #yesgarnius, til markedsføringsformål på vores hjemmeside, i vores nyhedsbreve og på de sociale medier.

Du bekræfter dermed, at:

1. Du ejer rettighederne til dine billeder, og at vi indgår en aftale med dig om dem.

2. Du har tilladelse fra alle de personer, der ses på billederne, og har alle rettighederne til at bruge og dele billederne.

Herved fritager du Garnius.dk fra alle forpligtelser til at betale dig for brugen af dit billede og for de immaterielle rettigheder til billedet i forbindelse med brugen af billedet som beskrevet ovenfor. Du frigiver og accepterer hermed at holde Garnius.dk og alle personer, der handler på vegne af Garnius.dk, fri for ethvert erstatningskrav og for alle påstande, krav og fordringer – uanset art – i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor.

Ved at svare os med hashtagget #yesgarnius accepterer du, at du har læst og forstået ovenstående vilkår. Du kan altid kontakte os med spørgsmål vedrørende ovennævnte ved at klikke HER.

 
Tusind tak, fordi du deler dine projekter med os!
 
Du kan se, hvad andre har delt, her.