Luk menu

Description

FORTRYDELSESRET

I henhold til forbrugeraftaleloven har du ret til at fortryde dit køb. Fortrydelsesretten gælder for varer og visse tjenester (se undtagelser i sidste afsnit).
For at gøre brug af fortrydelsesretten er det en forudsætning, at du senest inden for 30 dage efter du har modtaget varerne giver os besked om dette (fortrydelsesfrist).
Du finder et link til en fortrydelsesformular i ordrebekræftelsen. Fortrydelsesretten kan også gøres gældende for brugte varer, men her skal du betale for værdiforringelsen.

For at fortrydelsesretten skal kunne gøres gældende, skal produktet leveres tilbage til os i samme mængde og stand, som da du modtog den.
Alle produkter skal returneres til os inden for en rimelig tidsperiode. Eventuelle udgifter til returforsendelse betales af dig. Transporten af varen tilbage til os sker udelukkende på eget ansvar.  Tilbakebetalingen sker indenfor 14 dage efter vi har modtaget varene i retur.
Produktet sendes tilbage til os i den originale emballage sammen med fortrydelsesformularen. Yderligere oplysninger om hvordan du benytter dig af fortrydelsesretten fremgår af fortrydelsesformularen.

For at gøre brug af fortrydelsesretten eller foretage en reklamation, eller hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon.

Fortrydelsesretten gælder ikke for tidsbestemte ydelser, såsom gavekort eller andre varer som hurtigt taber værdi.

Kunden betaler returfragten ved benyttelse af fortrydelsesretten.

Leveringsfejl

Selvfølgelig kan vi lave en fejl, når vi pakker dine varer. Varerne pakkes manuelt, og vi er desværre ikke fejlfri. Hvis varerne, du modtager i pakken, ikke stemmer overens med det, du bestilte, skal du kontakte kundeservice.

Beskadiget vare

Desværre kan det gå galt, og dine varer kan blive beskadiget under leveringen. Derfor er det godt at vide af vi har en aftale med posten, så du undgår at miste penge på den beskadigede vare. Kontakt kundeservice ved beskadiget vare.